Så här utförs omstart av flera laddare på avstånd

Omstart av flera laddare på avstånd via myWallbox-portalen

1. Introduktion

Wallbox vill alltid förse sina kunder med de bästa produkterna, tjänsterna och användarupplevelserna. En viktig del av användar upplevelsen är myWallbox-portalen.

Med myWallbox-portalen har du full kontroll över laddningen. Insamling sker av information om laddningar, statistik, förbrukning, användare osv. och du kan även styra energiförbrukning och kostnads besparingar i samband med elbilsanvändningen.

Med Wallbox Business-abonnemang kan du fjärromstarta flera laddare samtidigt. Du kan uppdatera laddarna där du befinner dig, och behöver inte vara fysiskt på platsen där laddaren finns.

2.  Krav och information för utförande av uppdatering

Du kan utföra fjärromstart av flera laddare samtidigt omdu är super-administratör eller administratör för gruppen.

För att fjärruppdatering ska kunna utföras ska följande krav vara uppfyllda:

• Wallbox Business-abonnemang.
  • En laddar som inte kan genomföra den valda fjärruppdateringen, kommer inte att visas i bekräftelsefönstret.
  • Bortkopplade laddare kan väljas men visas inte i bekräftelsefönstret.
  • Som standard visas bara de kryssrutor som motsvarar laddarna och åtgärderna visas endast efter att du markerar kryssrutan som motsvarar önskad laddare.
  • Bekräftelsefönstret visas när omstart har aktiverats för de valda laddarna.
  • Laddare som inte längre behöver startas om kan tas bort från bekräftelsefönstret.
  • När bekräftelsefönstret har godkänts, visas laddarna som utför uppdateringen som avaktiverade och text om omstarten .

3.  Fjärromstart av många laddare

1. Logga in på myWallbox- portalen.

https://my.wallbox.com/

1. Gå till sidan Chargers.
  1. Markera kryssrutorna för alla laddare som ska startas om.
  1. Klicka på symbolen Restart.

Bekräftelsefönstret för gemensam åtgärd visas.

1. Kontrollera att de laddare visas är de som du vill starta om

Anm.: I bekräftelsefönstret visas endast de laddare som kan utföra omstartsåtgärden.

1. Klicka på OK i bekräftelsefönstret Restart Charger.

Omstartsprocessen startar. Laddaren stängs av och kan inte användas under omstart. Du kan återuppta användningen av laddaren inom några minuter efter avslutad omstart.