Velkommen til Wallbox Support

Gennemgå vores ofte stillede spørgsmål for at finde svar på de spørgsmål, der typisk opstår.

Hvordan frakobler du en lader via portalen?

Du kan når som helst frakoble din(e) oplader(e) via myWallbox-appen eller portalen.

Du skal have admin- eller superadminrettigheder for at frakoble en lader.

  1. Log ind på din konto på myWallbox-portalen.
  2. Gå til Ladere.
  3. Klik på ikonet med skraldespanden ud for den lader, du vil frakoble.
  4. Klik på Slet i det valideringsvindue, der vises, for at bekræfte din handling.

Din lader er nu frakoblet.

Updated on 21/04/2022

Was this article helpful?