Hur du återställer firmware i din Pulsar

Om du upplever buggar eller problem med din Pulsar kan du vilja återställa den genom att återställa dess firmware.

Innan du påbörjar denna procedur och för att kunna göra återställningsprocessen så smidig som möjligt:

• se till att du har aktiverat telefonens Bluetooth-funktion,
  • se till att du har den senaste versionen av Wallbox-appen nedladdad på din telefon genom att kontrollera din mobiltelefons App Store eller Play Store.
  1. Öppna mobilappen myWallbox och logga in. Om du inte loggas in automatiskt, fyll i dina inloggningsuppgifter.

Credentials page

1. När du har loggat in väljer du laddaren:

Pulsar screen
Chargers list

1. På laddarskärmen klickar du på Inställningar , utrustningsikon.

Settings screen

1. Klicka sedan på Installationsalternativ.

Configuration screen

1. Klicka på Återställ.

Charger version screen

1. Klicka på Återställ för att lansera återställningsprocessen.

Restore screen

1. Återställningen genomförs nu. Vänta tills dess att laddningsfältet har slutförs och texten ”Din laddare har återställts” visas.

VIKTIGT! Processen kan avbrytas och laddaren kan skadas om du lämnar denna sida eller stänger appen.

Restoration screen
Restoration completed

Updated on 11/08/2021