Sådan gendanner du firmware på din Pulsar

Hvis du oplever softwarefejl eller problemer med din Pulsar, kan du overveje at gendanne dens firmware.

Før du starter denne proces og for at sikre, at gendannelsen kan gennemføres uden problemer, skal du:

• Sørg for, at Bluetooth er aktiveret på din smartphone
  • Sørg for, at du har den nyeste version af Wallbox-appen på din telefon. Det gør du ved at se i App Store eller Play Store på din mobiltelefon.
  1. Åbn appen myWallbox og log ind. Hvis du ikke logges ind automatisk, skal du udfylde dine legitimationsoplysninger.

Credentials page

1. Når du er logget ind, skal du vælge din oplader:

Pulsar screen
Chargers list

1. På opladerens skærm trykker du på Indstillinger, som er indikeret med et tandhjul.

Settings screen

1. Klik derefter på Installationsindstillinger.

Configuration screen

1. Tryk på Gendan.

Charger version screen

1. Klik på Gendan for at starte gendannelsen.

Restore screen

1. Firmwaren gendannes nu. Vent, indtil procesbjælken når enden, og beskeden “Din oplader er gendannet” vises.

VIGTIGT: Forlad ikke denne side eller luk appen, da det afbryder processen og kan skade din oplader.

Restoration screen
Restoration completed

Updated on 21/07/2021