Release van 24 maart 2021

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Deze nieuwe versie biedt verbeteringen in de MyWallbox-portal en de Wallbox-app.

Deze nieuwe release brengt verbeteringen aan in de MyWallbox-portal en in de software van de Pulsar Plus en Copper SB-laders.

Hieronder kun je de nieuwste softwareversies van alle laders en de myWallbox-app (iOS en Android) zien.

Om de juiste functionaliteit te garanderen, moet je ze altijd actueel houden.

myWallbox-portal

• Voor beheerders en superbeheerders. De volgende keer dat je inlogt zul je een compleet nieuwe Dashboard-sectie zien. Deze toont je een overzicht van je laadinfrastructuur via vijf verschillende widgets: grafieken van geleverde energie en laadtijd, staafdiagram met inkomsten, de lijst van actieve laders en de beschikbaarheid van laders. We maken je erop attent dat we hiervoor de statistieken van de totale inkomsten, sessies en de verbindingstijd hebben verplaatst van de sectie Betalingen naar de nieuwe Dashboard– sectie.
  • Voor beheerders en superbeheerders. Met de nieuwe Dashboard-sectie hebben we de grafieken in de sectie Laders vervangen door twee nieuwe grafieken. Klik op een lader om de statistieken over de geleverde energie en de laadtijd te zien. Je kunt ervoor kiezen om die over de afgelopen zes maanden of over de afgelopen week weer te geven.

myWallbox-app

• Voor gebruikers van Quasar, in de myWallbox app ziet u nu het percentage van de auto batterij tijdens het laden/ontladen, zodat u van afstand via de app een betere controle heeft over het laadproces.

Pulsar Plus

• Onze laders voeren regelmatig automatisch gelijkstroomfouttests uit, om er zeker van te zijn dat ze in topconditie verkeren. Bij een aantal laders waren er problemen bij het bepalen van de testresultaten en werden fouten gemeld die er niet waren. We zijn blij te kunnen melden dat dit verholpen is en dat de automatische gelijkstroomfouttests alleen nog werkelijke fouten rapporteren.

Copper SB

• We hebben de prestaties van de lader bij spanningsfluctuaties van het net verbeterd.

Laders

Commander

Commander 2

Copper C

Copper S