Udgivelse fra 24. marts 2021

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denne nye udgivelse tilbyder forbedringer af myWallbox-portalen og myWallbox-appen.

Den nye udgave er en forbedring af myWallbox-portalen og opladerne Pulsar Plus og Copper SB.

Nedenfor kan du se de seneste softwareversioner for alle opladere og myWallbox-appen (iOS og Android).

For at sikre at de fungerer korrekt, bedes du altid sørge for at de er opdaterede.

myWallbox-portal

• Til administratorer og super-administratorer. Næste gang du logger ind, vil du se det helt nye Kontrolpanel. Det viser dig en oversigt over din ladeinfrastruktur via fem forskellige widgets: energiforsyning og ladetidsgrafer, indtægtssøjlediagram, liste over aktive opladere og tilgængelighed af opladere. Bemærk, at for at gøre dette, flytter vi samlet indtægt, sessioner og statistikker for forbindelsestid fra afsnittet Betalinger til det nye Kontrolpanel.
  • Til administratorer og super-administratorer. I tråd med det nye Kontrolpanel har vi erstattet diagrammerne i afsnittet Opladere med to nye grafer. Klik på en oplader for at se dens energiforsyning og ladetidsstatistikker – du kan vælge at få vist dem fra de sidste 6 måneder eller fra den sidste uge.

myWallbox-app

• For Quasar-brugere viser myWallbox-appen nu  elbilens batteriprocent, når bilen oplades/aflades, så du bedre kan fjernstyre opladningen af din elbil via appen.

Pulsar Plus

• Vores opladere udfører regelmæssigt autotests af jævnstrømsfejl for at sikre, at de er i tiptop stand. En række opladere havde problemer med at identificere testresultater og angav fejl, når der ikke var nogen. Det glæder os at fortælle, at dette er løst, og autotests af jævnstrømsfejl nu kun rapporterer reelle fejl.

Copper SB

• Vi har forbedret opladerens ydeevne, når der er spændingsudsving fra elnettet.

Ladere

Commander

Commander 2

Copper C

Copper S

Copper SB

Pulsar Plus