Utgivning den 24 mars 2021

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Det här versionsmeddelandet omfattar förbättringar på myWallbox-portalen och myWallbox-appen.

Denna nya utgåva omfattar förbättringar av programvaran till MyWallbox-portalen och Pulsar Plus- and Copper SB-laddarna.

Nedan finns de senaste programvaruversionerna för alla laddare och myWallbox-appen (iOS och Android).

De bör alltid hållas uppdaterade för att korrekt funktion ska kunna garanteras.

myWallbox-portalen

• För administratörer och superadministratörer. Nästa gång du loggar in kommer du att se en helt ny Panel-sektion. Den visar dig en översikt över din laddningsinfrastruktur via fem olika grafiska komponenter: tidsgrafer över elförsörjning och laddning, stapeldiagram över inkomst, lista över aktiva laddare och laddarnas tillgänglighet. Notera att för att göra detta har vi flyttat total inkomst, sessionerna, statistik över anslutningstider från Betalnings-sektionen till den nya Panel-sektionen.
  • För administratörer och superadministratörer. I enlighet med den nya Panel-sektionen har vi bytt ut diagrammen i Laddar-sektionen med två nya grafer. Klicka på en laddare för att se dess elförsörjning och statistik över laddningstider — du kan välja att se dem över de senaste sex månaderna eller den senaste veckan.

myWallbox-appen

• För Quasar-användare visar nu myWallbox-appen EV-batteriprocenten vid laddning / urladdning av fordonet så att du bättre kan styra din EV’s fjärrladdningsprocess via appen.

Pulsar Plus

• Våra laddare utför regelbundet automatiska DC-felströmstester för att se till att de är i toppskick. Några laddare har problem med att identifiera testresultat och indikerade fel när det inte fanns några. Vi är glada att kunna säga att det är fixat och automatiska DC-felströmstest endast rapporterar riktiga fel.

Copper SB

• Vi har förbättrat laddarens prestanda när det förekommer spänningsvariationer från ledningsnätet.

Laddare

Commander

Commander 2

Copper C

Pulsar Plus

Pulsar