Release van 11 augustus 2020

• MyWallbox
  • Pulsar Plus

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Overzicht

Deze nieuwe release brengt verbeteringen aan in de MyWallbox-portal.

Aan het einde van dit document vind je de nieuwste softwareversies van alle laders en de Wallbox-app (iOS en Android). Om de juiste functionaliteit te garanderen, moet je ze altijd actueel houden.

MyWallbox Portal

We hebben nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan Betalingen, zodat je alles met betrekking tot het opladen van de betalingen kunt bekijken en beheren:

• Je ziet het nieuwe tabblad Tarieven, waarmee je tarieven voor je opladers kunt aanmaken, bewerken en verwijderen.
  • In het tabblad Betalingsinformatiehebben we, naast de bestaande velden, de velden Groepen Energietoegevoegd. Op deze manier kunnen we jouw betalingsinformatie nog gedetailleerder kunt volgen.

Let op: Betalingenzijn alleen beschikbaar voor superbeheerders van klanten met een Business-abonnement.

Daarnaast ziet je ook UI-verbeteringen bij:

• Gebruikers: Voeg gebruikers eenvoudig toe aan groepen, bekijk groepsgegevens en ga moeiteloos naar de gebruikersconfiguratie.
  • Accountinstellingen: Bekijk en bewerk je accountinformatie op eenvoudige wijze.

Pulsar Plus – VK

Wanneer je lader detecteert dat hij wisselvallige stroom ontvangt en naar een veilige status overschakelt, keert hij nu automatisch terug naar de oplaadstatus, zodra de stroom is gestabiliseerd. Dit betekent dat je de status niet meer zelf hoeft om te schakelen en dat de oplader automatisch werkt.

Nieuwste softwareversies

Opladers

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar plusPulsar

*Bijgewerkt 26/08/20

Laatst aanbevolen versie: APP
Android: 2020.07.21
IOS: 2020.07.22