Utgivning den 11 augusti, 2020

• MyWallbox
  • Pulsar Plus

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Översikt

Den här nya versionen ger förbättringar på MyWallbox-portalen.

I slutet av det här dokumentet hittar du de senaste programvaruversionerna för alla laddare och Wallbox-appen (iOS och Android). De bör alltid hållas uppdaterade för att korrekt funktion ska kunna garanteras.

MyWallbox-portalen

Vi har lagt till nya funktioner till Betalningar, utformade för att hjälpa dig att se och hantera allt som är relaterat till laddningsbetalning:

• Du hittar den nya fliken Priser, som ger dig möjlighet att skapa, redigera och ta bort priser för dina laddare.
  • Under fliken Betalningsinfohar vi, utöver de befintliga fälten, lagt till fälten Gruppoch Energi, så att du kan spåra din betalningsinformation med ytterligare detaljer.

Observera att Betalningarendast är tillgängligt för superadministratörer av kundaffärsplaner.

Dessutom kommer du också att märka UI-förbättringar i:

• Användare: lägg enkelt till användare i grupper, visa gruppinformation och få smidig åtkomst till användarkonfigurationen.
  • Kontoinställningar: visa och redigera enkelt din kontoinformation.

Pulsar Plus – Storbritannien

När din laddare upptäcker att den får instabil ström och övergår till ett säkert tillstånd återgår den automatiskt till laddningsstatus när strömmen har stabiliserats. Detta innebär att du inte längre behöver byta läge själv utan att du kan låta laddaren sköta arbetet själv.

Senaste programvaruversionerna

Laddare

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar plusPulsar

*Uppdaterad 26/08/20

Senaste rekommenderade version: APP
Android: 2020.07.21
IOS: 2020.07.22