Release van 9 februari 2021

• Copper SB
  • Quasar

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Deze nieuwe versie biedt verbeteringen in de Quasar.

Hieronder kun je de nieuwste softwareversies van alle laders en de myWallbox-app (iOS en Android) zien.

Om de juiste functionaliteit te garanderen, moet je ze altijd actueel houden.

Quasar

• Ventilatoren zijn tegenwoordig intelligenter, en bovendien stiller. Ze kunnen zichzelf niet alleen automatisch in- en uitschakelen, maar ook hun snelheid aanpassen, afhankelijk van de warmte die ze vanuit de lader moeten afvoeren. Dat betekent dat ventilatoren stiller zijn bij lagere temperaturen.

Energiebeheer Oplossingen

• Het power sharing algoritme is verbetert en sterker geworden: geen laadsessies ontbreken nu.

Copper SB

• Wij hebben het EV gun loskoppeling process verbetert, je kan deze nu vlotter loskoppelen van de lader.

Nieuwste softwareversies

Opladers

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar PlusPulsarQuasar

*Bijgewerkt 11/02/2021