Udgivelse fra 9. februar 2021

Applicable To

• Copper SB
  • Quasar

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Den nye udgave er en forbedring af Quasar-opladeren.

Nedenfor kan du se de seneste softwareversioner for alle opladere og myWallbox-appen (iOS og Android).

For at sikre at de fungerer korrekt, bedes du altid sørge for at de er opdaterede.

Quasar

• Ventilatorerne er blevet klogere og mere støjsvage. I stedet for bare at være tændt eller slukket, øges eller falder Quasars ventilationshastighed afhængigt den varme, som opladeren har brug for at afgive. Dette betyder, at ventilatorerne er mere støjsvage ved lavere temperaturer.

Løsninger til administration af strøm

• Strømdelingsalgoritmen er stærkere og forbedret: den glemmer ingen opladninger.

Copper SB

• Vi har forbedret processen for frigørelse af laderstikket – det løsnes hurtigst muligt fra opladeren.

Seneste softwareversioner

Ladere

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar PlusPulsarQuasar

*Opdateret 11/02/2021