Utgivning den 9 februari 2021

Tillämplig på

• Copper SB
  • Quasar

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Det här versionsmeddelandet omfattar förbättringar på Quasar

Nedan finns de senaste programvaruversionerna för alla laddare och myWallbox-appen (iOS och Android).

De bör alltid hållas uppdaterade för att korrekt funktion ska kunna garanteras.

Quasar

• Dagens fläktar är smartare men även tystare. De kan inte bara slå på och av sig själva automatiskt utan också reglera hastigheten efter hur mycket värme de behöver ventilera bort i laddaren. Det betyder att fläkten går tystare vid lägre temperatur.

Energi Hanteringslösningar

• Strömdelningsalgoritmen är starkare och förbättrad: Numera missas inga laddningssessioner.

Copper SB

• Vi har förbättrat EV-pistolens frigöringsprocess – Nu lossnar den från laddaren så snabbt som möjligt.

Senaste programvaruversionerna

Laddare

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar PlusPulsarQuasar

*Uppdaterad 11/02/2021