Utgivning den 9 februari 2021

Det här versionsmeddelandet omfattar förbättringar på Quasar

Nedan finns de senaste programvaruversionerna för alla laddare och Wallbox-appen (iOS och Android).

De bör alltid hållas uppdaterade för att korrekt funktion ska kunna garanteras.

Quasar

• Dagens fläktar är smartare men även tystare. De kan inte bara slå på och av sig själva automatiskt utan också reglera hastigheten efter hur mycket värme de behöver ventilera bort i laddaren. Det betyder att fläkten går tystare vid lägre temperatur.

Energi Hanteringslösningar

• Strömdelningsalgoritmen är starkare och förbättrad: Numera missas inga laddningssessioner.

Copper SB

• Vi har förbättrat EV-pistolens frigöringsprocess – Nu lossnar den från laddaren så snabbt som möjligt.

Senaste programvaruversionerna

Laddare

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar PlusPulsarQuasar

*Uppdaterad 11/02/2021