Editie van 22 juni 2021

Deze nieuwe editie brengt verbeteringen aan bij de Commander 2-, Copper SB- en Pulsar Plus-laders.

Hieronder kun je de nieuwste softwareversies van alle laders en de Wallbox-app (iOS en Android) zien.

Om de juiste functionaliteit te garanderen, moet je ze altijd actueel houden.

Commander 2, Copper SB, Pulsar Plus

• Er wordt meteen een nieuwe OCPP-verbinding gemaakt zodra je lader opnieuw verbinding maakt met het wifinetwerk.

Nieuwste softwareversies

Laders

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar PlusPulsarQuasar