Udgivelse fra 22. juni 2021

• Commander 2
  • Copper SB

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denne nye udgivelse forbedrer opladerne Commander 2, Copper SB og Pulsar Plus.

Nedenfor kan du se de seneste softwareversioner for alle opladere og myWallbox-appen (iOS og Android).

For at sikre at de fungerer korrekt, bedes du altid sørge for at de er opdaterede.

Commander 2, Copper SB, Pulsar Plus

• OCPP-forbindelse reetableres nu med det samme, så snart din lader igen forbinder til wi-fi-netværket.

Seneste softwareversioner

Opladere

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar PlusPulsarQuasar