Zo activeer je het Wallbox Business-abonnement bij je Commander 2

Bij je Commander 2 hoort nu een gratis Wallbox Business-abonnement waarmee je toegang krijgt tot geavanceerde functies voor je bedrijf.

Opmerking: Als je al een actief Business-abonnement hebt, hoef je alleen in de Wallbox-app of op het portal je nieuwe Commander 2-units te koppelen . Als je een actief Basic- of Standard-abonnement hebt, kun je voor de nieuwe Commander 2-units die aan je account gekoppeld zijn gratis upgraden naar een Business-abonnement. Gratis!

Je kunt je gratis Business-abonnement als volgt activeren en beginnen te gebruiken:

1. Maak een nieuw Wallbox-account aan of log in op je bestaande account.
  1. Voeg je lader aan je Wallbox-account toe. Dat kan via de app of op het portal.
  1. Klik in het portal op het profielpictogram en dan op Instellingen.
  1. In het eerste deel vind je je huidige abonnement. Klik op ABONNEMENT UPGRADEN.
  1. Selecteer op Business-abonnement en klik dan op Nu upgraden.
  1. Vul de gegevens voor je factuur en je creditkaartgegevens in. Er worden GEEN kosten in rekening gebracht voor nieuwe Commander 2-units die aan het account zijn gekoppeld.

BELANGRIJK: Je moet een geldige betaalmethode invoeren, hoewel het resulterende totaalbedrag € 0 is. Bij het berekenen van de kosten worden de nieuwe Commander 2-units die aan het account zijn toegevoegd niet meegeteld.

1. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en klik op Nu aanmelden! om je Business-abonnement te activeren.
  1. Je Business-abonnement is geactiveerd! Je hebt nu toegang tot zakelijke functies, zoals:
    • Dynamic Static Load Management,

Updated on 13/10/2021