Hur du aktiverar myWallbox-affärsplanen som tillhandahålls med din Commander 2

Din Commander 2 inkluderar nu en kostnadsfri prenumeration på myWallbox Business, så att du kan få åtkomst till avancerade funktioner för din verksamhet.

Anmärkning: Om du redan har en aktiv affärsplan behöver du bara länka den till dina nya Commander 2-enheter från myWallbox-appen i portalen. Om du har en aktiv bas- eller standardplan kan du uppgradera till en affärsplan utan extra kostnad för de Commander 2-enheter som är kopplade till ditt konto. Det är inkluderat!

För att aktivera och börja använda din kostnadsfria affärsplan måste du följa nedanstående steg:

1. Skapa ett myWallbox-konto eller logga in på ditt befintliga konto.
  1. Lägg till din laddare på ditt myWallbox-konto, antingen viaappen eller portalen.
  1. I portalen, klicka på profilikonen och sedan på Inställningar.
  1. Det första avsnittet visar din aktuella plan. Klicka på UPPGRADERA PLAN.
  1. Välj ”Affärsplan” och klicka på Uppgradera nu.
  1. Fyll i dina fakturerings- och kreditkortsuppgifter. Du kommer INTE att debiteras för några nya Commander 2-enheter kopplade till kontot.

VIKTIGT! Du måste ange en giltig betalningsmetod, även om totalsumman blir 0 EUR. Kostnadsberäkningen kommer inte att ta hänsyn till några nya Commander 2-enheter som läggs till på kontot.

1. Kryssa i rutan för godkännande av villkor och klicka Prenumerera nu! för att aktivera din affärsplan.
  1. Din affärsplan är aktiverad! Du har nu tillgång till affärsfunktioner som:
    • Dynamic Power Sharing,

Updated on 13/10/2021