Bezig met je lader aan je account toe te voegen via het myWallbox-portaal

• Wat houdt deze nieuwe manier om een lader toe te voegen in?

De Quick Response (QR) code helpt bij het vereenvoudigen van het koppelingsproces van een lader met jouw myWallbox-account in de myWallbox app. Scan de QR-code op de linkerzij van de lader. Alle relevante informatie voor het proces (serienummer, UID, land en provincie of regio) wordt dan automatisch getoond, waardoor dit hele proces nog maar twee stappen omvat. Om deze informatie op te vragen, wordt altijd toestemming van de gebruiker gevraagd.

• Hoe kan ik mijn lader toevoegen via de QR-code?

De stappen om je lader toe te voegen via deze procedure zijn als volgt (hierbij wordt ervan uitgegaan dat de gebruiker de myWallbox app heeft gedownload en hierop is aangemeld):

1. Op de MyWallbox-app log je in, waarna je klikt op de ’Ik heb al een lader’-optie, of (wanneer je al een lader hebt toegevoegd) je klikt op het ’+’-icoontje rechtsonder.

2. Scan de QR-code op de linkerzijde van je lader. Wanneer er zich problemen voordoen met de QR-code, klik je op HANDMATIG TOEVOEGEN.

3. Controleer of het serienummer, de UID, het land en de provincie of regio juist zijn ingevoerd, waarna je klikt op de knop BEVESTIG. Wanneer er een veld ontbreekt, vul je deze handmatig in, waarna je klikt op BEVESTIG.

4. Ga na of je lader nu in je account te zien is.

• Kan iedereen de QR-code van de lader scannen en deze aan zijn of haar account toevoegen?

Een lader kan slechts één keer worden toegevoegd. Zodra je account is gekoppeld aan de lader, kan niemand anders deze lader aan zijn of haar account toevoegen.

• Kan ik mijn lader via een QR-code toevoegen wanneer mijn mobiele device niet is verbonden met internet?

Een gebruiker kan de QR-code scannen en alle informatie wordt automatisch ingevuld in de overeenkomstige velden van de app. Echter, om de lader TOE TE VOEGEN, is een internetverbinding vereist.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 03/02/2022