Sådan aktiveres erhvervsaftalen på myWallbox, som følger med din Commander 2

Med din Commander 2 følger nu et gratis erhvervsabonnement på myWallbox, så du få adgang til avancerede funktioner i din virksomhed.

Bemærk: Hvis du allerede har en aktiv erhvervsaftale, skal du bare tilknytte dine nye Commander 2-enheder gennem myWallbox-appen eller -portalen. Hvis du har en basis- eller standardaftale, kan du uden ekstra omkostning opgradere til erhvervsaftalen for de nye Commander 2-enheder, der er knyttet til din konto. Det følger med!

For at aktivere og gå i gang med at bruge din gratis erhvervsaftale skal du følge trinnene nedenfor:

1. Opret en ny myWallbox-konto eller log ind på din eksisterende konto.
  1. Tilføj din oplader til din myWallbox-konto, enten gennem appen eller portalen.
  1. I portalen skal du klikke på profil-ikonet og derefter på Indstillinger.
  1. Den øverste del viser din nuværende aftale. Tryk på OPGRADER AFTALE.
  1. Vælg “Erhvervsaftale” og tryk på Opgrader nu.
  1. Udfyld dine fakturerings- og kreditkortoplysninger. Du vil IKKE blive opkrævet for eventuelle nye Commander 2-enheder, du knytter til kontoen.

VIGTIGT: Det er obligatorisk at indtaste en gyldig betalingsmetode, selvom det samlede beløb er 0 Euro. Prisberegningen tager ikke højde for eventuelle nye Commander 2-enheder, der føjes til kontoen.

1. Markér feltet til accept af vilkår og betingelser og tryk på Abonner nu! for at aktivere din erhvervsaftale.
  1. Din erhvervsaftale er aktiveret! Du har nu adgang til erhvervsfunktioner såsom:
    • Dynamic Power Sharing,

Updated on 13/10/2021