Waar vind je het SN en UID van je lader?

Elke Wallbox-lader heeft een uniek serienummer (SN) en een gebruikers-ID (UID). De SN identificeert de lader en de UID fungeert als een wachtwoord.

Je hebt deze identificatiegegevens nodig om je lader aan je myWallbox-account te koppelen/toe te voegen.

Het SN en de UID vinden op de doos

De SN en UID staan op een sticker aan de buitenkant van de doos:

De SN en het UID vinden op de oplader

Als je de doos van de lader niet meer hebt, kun je de SN en UID vinden op de lader zelf.

Als je een lader uit de Pulsar of Commander Family bezit, kun je dezelfde sticker linksonder op de lader vinden.

Als je een lader uit de Copper Family bezit, dan is de SN met een laser geëtst op de onderkant van de lader.

Zodra je oplader is toegevoegd aan je myWallbox-account, kun je de SN ervan controleren in Instellingen > opladerinfo.

Updated on 09/11/2022