Hvor finner du Serienummer (SN) og UID på laderen?

Hver Wallbox-lader har et unikt Serienummer (SN) og enBruker-ID (UID). SN identifiserer laderen, og UID-en fungerer som et passord.

Du trenger disse identifikatorene for å linke/legge til laderen din på myWallbox-kontoen din.

Finne SN og UID på esken

Du finner SN og UID på en etikett utenpå esken:

Finne SN og UID på laderen

Hvis du ikke har esken til laderen lenger, kan du finne SN og UID på selve laderen.

Hvis du eier en lader fra Pulsar eller Commander- familien, kan du finne den samme etiketten nederst på venstre side av laderen.

Hvis du eier en lader fra Copper-familien, kan du finne SN inngravert på undersiden av laderen.

Når laderen er lagt til på myWallbox-kontoen din, kan du sjekke dens SN på Settings > Charger info.