Hoe wijzig je een gebruikersrol

1. Inleiding

Wallbox wil zijn klanten altijd de beste producten, diensten en gebruikerservaring bieden. Een zeer belangrijk onderdeel van deze gebruikerservaring zijn de Wallbox-app en de myWallbox-portal.

Zowel de app als de portal stellen de klant in staat om de oplaadervaring volledig te beheren, met het verzamelen van informatie over de laadsessie, statistieken, verbruik, gebruikers, enz. Dit stelt onze klanten in staat om volledig beheer te hebben over hun energieverbruik en kostenbesparingen met betrekking tot het gebruik van elektrische voertuigen.

Je vindt de details voor alle gebruikers in een groep of subgroep in de myWallbox-portal. Als jij de superbeheerder van de groep bent, kun je de gebruikersrol wijzigen en laders toewijzen aan gebruikers in een groep of subgroep.

2. Een gebruikersrol wijzigen

Als jij de superbeheerder van de groep bent, kun je de rollen van gebruikers in je groepen of subgroepen wijzigen. Je kunt de gebruikers- of beheerdersrechten voor alle gebruikers instellen.

Gebruiker: Geef de gebruiker alleen toegang tot de geselecteerde laders die aan de groep zijn toegewezen.

Beheerder: Geef de gebruiker toegang tot alle laders van je groep en laat hen opladers en gebruikers in de groep beheren.

1. Ga naar de Gebruikers-pagina van je groep in de myWallbox-portal.

1. Klik in de kolom Gebruikerstype op het gebruikerspictogram dat overeenkomt met de naam van de gebruiker voor wie je de rol wilt wijzigen.

De gebruikersinformatiepagina van de geselecteerde gebruiker verschijnt.

1. Klik in de lijst met gebruikerstypen op de rol die je aan de gebruiker wilt toewijzen.

1.  Klik op Opslaan.
[elementor-template id="1022"]
Updated on 11/05/2021