Slik bytter du brukerrolle

1. Innledning

Wallbox ønsker alltid å tilby kundene sine de beste produktene, tjenestene og brukeropplevelsen. En svært viktig del av denne brukeropplevelsen er Wallbox-appen og myWallbox-portalen.

Både appen og portalen gjør at kunden kan ha full kontroll over ladeopplevelsen, hente informasjon om laderens økt, statistikk, forbruk, brukere osv. Dette gjør det mulig for alle kundene våre å ha full styring av energiforbruk og kostnadsbesparelser knyttet til levering av elektriske kjøretøy.

Du finner informasjon om alle brukere i en gruppe eller en undergruppe på myWallbox.com. Hvis du er superadministrator for gruppen, kan du bytte brukerrollen og tildele ladere til brukere i en gruppe eller en undergruppe.

2. Her bytter du brukerrolle

Hvis du er superadministrator for gruppen, kan du endre rollene til brukere i grupper eller undergrupper. Du kan selv legge inn administrator- eller brukertilgang for alle brukere.

Bruker: Ikke gi brukeren tilgang til ladere som ikke er tildelt gruppen.

Administrator: Gi brukeren tilgang til alle gruppens ladere. Brukeren kan også administrere både ladere og brukere i gruppen.

1. Gå til Brukere i gruppen din på myWallbox.com.

1. Gå til kolonnen Brukertype for å bytte en rolle og klikk på ikonet som relaterer navnet på den brukeren du vil endre rollen til.

Så dukker gjeldende brukers informasjonsside opp på skjermen.

1. I listen over brukertyper klikker du på rollen du vil tildele brukeren.

1.  Klikk på Lagre.
[elementor-template id="1022"]
Updated on 11/05/2021