Velkommen til Wallbox Support

Gennemgå vores ofte stillede spørgsmål for at finde svar på de spørgsmål, der typisk opstår. 

Sådan ændrer du en brugerrolle

1. Introduktion

Wallbox vil altid give sine kunder de bedste produkter, services og brugeroplevelse. Wallbox-appen og portalen myWallbox er en meget vigtig del af denne brugeroplevelse.

Både appen og portalen giver kunderne mulighed for at have fuld kontrol over deres ladeoplevelse, indsamling af oplysninger om opladning, statistikker, forbrug, brugere osv. Dette giver alle vores kunder mulighed for at have fuld kontrol over energiforbruget og besparelserne ved at få en elbil.

Du kan finde oplysningerne om alle brugere i en gruppe eller en undergruppe på myWallbox-portalen. Hvis du er super-administrator for gruppen, kan du ændre brugerrollen og tildele opladere til brugere i en gruppe eller en undergruppe.

2. Sådan ændrer du en brugerrolle

Hvis du er super-administrator for gruppen, kan du ændre brugerrollerne i dine grupper eller undergrupper. Du kan indstille Bruger- eller Administratortilladelser for alle brugere.

Bruger: Giv kun brugeren adgang til de valgte opladere, der hører til gruppen.

Administrator: Giv brugeren adgang til alle opladere fra din gruppe, og lad dem administrere opladere og brugere der.

    1. Gå til siden Brugere i din gruppe på myWallbox-portalen.

    1. I kolonnen Brugertype skal du klikke på det brugerikon ud for navnet på den bruger,  som  du vil ændre rolle for.

Brugerinfosiden for den valgte bruger vises.

    1. På listen brugertyper skal du klikke på den rolle, du vil tildele brugeren.

    1.  Klik på Gem.
Updated on 03/05/2021

Was this article helpful?

Related Articles