Hoe verbind je je Commander met het internet (wifi/ethernet)?

Wificonnectiviteit maakt realtime communicatie met je Commander en afstandsbediening van het apparaat mogelijk en zorgt ervoor dat je lader altijd up-to-date blijft via de functie voor firmware-updates.

Hieronder vind je de instructies voor het instellen van de wificonnectiviteit op je Wallbox Commander.

Voordat je begint, moet je ervoor zorgen dat je de nieuwste softwareversie op je lader hebt. Zorg er ook voor dat je wifi-verbinding 2,4 GHz is en niet 5 GHz. Als je een wifi-repeater gebruikt, zorg er dan voor dat deze ook is ingesteld op 2.4 GHz.

1. Ga in het hoofdscherm naar het menu Instellingen.
  2. Selecteer in het menu Instellingen de optie wifi.
  3. Maak verbinding met je wifinetwerk door de naam van je wifinetwerk te selecteren en het wachtwoord voor het wifinetwerk in te voeren.

4. Als je wifinetwerk niet in de lijst staat, klik je op ‘Vernieuwen’.

5. Als de wifiverbinding goed werkt, zie je de sterkte van het wifisignaal verschijnen.

Updated on 09/11/2022