Hvordan koble din Commander til internett (Wi-Fi/Ethernet)?

Wi-Fi-tilkobling muliggjør sanntids-kommunikasjon med Commander og fjernstyring av enheten. Den holder deg alltid oppdatert gjennom kontinuerlig oppdatering av firmware (fastvare).

Under finner du instruksjoner for hvordan du konfigurerer Wi-F i Wallbox Commander.

Først må du forsikre deg om at du har den nyeste programvareversjonen til laderen din. Kontroller også at Wi-Fi-forbindelsen din er 2,4 GHz, og ikke 5 GHz. Hvis du bruker en Wi-Fi-forsterker, må du sørge for at denne også er satt til 2,4 GHz.

1. Gå til menyen for innstillinger på hovedskjermen.
  2. Når du er i menyen for Innstillinger, velger du Wi-Fi.
  3. Koble til Wi-Fi-nettverket ved å velge navnet på Wi-Fi-nettverket og skrive inn passordet for Wi-Fi-nettverket.

4. Hvis Wi-Fi-nettverket ditt ikke vises i listen, kan du klikke på “oppdater”:

5. Hvis Wi-Fi-tilkoblingen fungerer som den skal, vil du se en indikator for Wi-Fi-signalstyrken.

Updated on 09/11/2022