Sådan forbinder du din Commander med internettet (Wi-Fi/Ethernet).

Wi-fi-forbindelse giver mulighed for kommunikation med din Commander i realtid, fjernbetjening af enheden og adgang til firmwareopdateringer.

Herunder finder du instruktionerne til opsætning af Wi-Fi i din Wallbox Commander.

Før du starter, skal du sørge for, at du kører opladerens nyeste softwareversion. Kontroller også, at din Wi-Fi-forbindelse er 2,4 GHz og ikke 5 GHz. Hvis du bruger en Wi-Fi-forstærker, skal du sørge for, at den også er indstillet til 2,4 GHz.

1. Gå til indstillingsmenuen i hovedskærmen.
  2. Vælg derefter Wi-Fi.
  3. Opret forbindelse til dit Wi-Fi-netværk ved at vælge Wi-Fi-netværksnavnet og indtaste adgangskoden til Wi-Fi-netværket.

4. Hvis dit Wi-Fi-netværk ikke vises på listen, kan du klikke på “opdater”.

5. If Wi-Fi-forbindelsen fungerer korrekt, vil du kunne se Wi-Fi-signalstyrken.