Hoe nodig je nieuwe gebruikers uit om je lader(s) te gebruiken?

Je kunt alle Wallbox-laders delen met gebruikers van jouw keuze. Om je lader te delen, moet je ze eerst toevoegen als geautoriseerde profielen via de Wallbox-portal.

Gebruikersbeheer is alleen beschikbaar via de Wallbox-portal.

Om een gebruiker toe te voegen, log je in op de Wallbox-portal als Super-Admin en volg je de onderstaande stappen.

1. Eenmaal ingelogd, klik op ‘Gebruikers‘.
  2. Klik op de knop ‘Gebruikers uitnodigen‘ in de rechterbovenhoek.
  3. Voer het e-mailadres van de nieuwe gebruiker in en, optioneel, de RFID-kaartnummers van de gebruiker als je die hebt. Klik op ‘Nog een gebruiker toevoegen‘ als je meerdere personen tegelijk wilt toevoegen.
  4. [Bulk import]Als je een groot aantal gebruikers tegelijk moet uitnodigen, kun je ons CSV-sjabloon downloaden, invullen en importeren.
  5. Klik op Doorgaan.
  6. Definieer de gebruikersrol en klik op Doorgaan.
  7. Selecteer de methode voor het toewijzen van de lader en klik op Doorgaan.
  8. Wijs de lader(s) toe aan je nieuwe gebruiker en klik op Doorgaan.
  9. Bepaal of de gebruiker gratis of betaalde abonnementstoegang zal gebruiken. Klik op Doorgaan.
  10. Er is een automatische uitnodigingsmail naar je nieuwe gebruiker(s) gestuurd, waarin de eerder gedefinieerde informatie wordt hernomen.

Zodra de nieuwe gebruiker de per e-mail ontvangen uitnodiging accepteert, wordt hij gekoppeld aan de lader.

Je kunt de uitnodigingsmail opnieuw versturen als de gebruiker hem niet heeft ontvangen. Ga naar Gebruikers > Selecteer de gebruiker > Klik op Opnieuw verzenden.

Updated on 09/11/2022