Sådan inviterer du nye brugere til at bruge din(e) oplader(e)

Du kan dele alle Wallbox-opladere med brugere efter eget valg. For at dele din oplader skal du først tilføje dem som autoriserede profiler via myWallbox-portalen.

Brugeradministration er kun tilgængelig fra myWallbox-portalen.

For at tilføje en ny bruger skal du logge ind på myWallbox-portalen som super-administrator og følge nedenstående trin.

1. Når du er logget ind, skal du klikke på “Brugere”.
  2. Klik på knappen “Inviter brugere” i øverste højre hjørne.
  3. Indtast den nye brugers e-mail og eventuelt brugerens RFID-kortnumre, hvis du har et. Klik på “Tilføj endnu en bruger“, hvis du har brug for at tilføje flere personer samtidig.
  4. [Bulk import] Hvis du har brug for at invitere et stort antal brugere samtidig, kan du downloade og udfylde vores CSV-skabelon og importere den.
  5. Klik på Fortsæt.
  6. Definer brugerrollen og klik på Fortsæt.
  7. Vælg opladertildelingsmetoden og klik på Fortsæt.
  8. Tildel opladeren/opladerne til din nye bruger og klik på Fortsæt.
  9. Beslut, om brugere skal have gratis eller betalt abonnements adgang. Klik på Fortsæt.
  10. Der er sendt en automatisk invitations-e-mail til din nye bruger med angivelse af de tidligere definerede oplysninger

Når den nye bruger har accepteret invitationen modtaget pr. e-mail, er vedkommende relateret til opladeren.

Du kan gensende invitations-e-mail, hvis brugeren ikke modtog den. Gå til Brugere > Vælg brugeren > Klik på Gensend.