Hoe kun je je maandelijkse facturen op de myWallbox-app bekijken?

Maandelijkse facturen bekijken op de myWallbox-app

1. Inleiding

Wallbox wil zijn klanten altijd de beste producten, diensten en gebruikerservaring bieden. Een zeer belangrijk onderdeel van deze gebruikerservaring zijn de Wallbox-app en de myWallbox-portal.

Wallbox biedt je een mobiele app voor een naadloze oplaad-ervaring. De super-administrator die je uitnodigt op hun oplaadinfrastructuur zorgt voor alle noodzakelijke configuratie die nodig is voor de automatische maandelijkse facturering via de myWallbox-portal. Wallbox helpt beide partijen om de facturering te beheren door de maandelijkse betalingen van de geabonneerde gebruikers voor hun oplaadsessies te innen en de betalingen automatisch over te maken naar de account van de super-administrator in ruil voor een vergoeding.

2.  Maandelijkse facturen

Een gebruiker kan de maandelijkse facturen bekijken om toegang te krijgen tot betalingen voor laders in zijn groep. De gebruiker kan de facturen voor de huidige en vorige maanden downloaden van de myWallbox-app.

1. Ga naar het scherm voor de Gebruikersconfiguratie in de myWallbox-app.

2. Selecteer de optie BETALINGSINFO.

3. Selecteer in het menu BETALINGSINFO de optie FACTUREN.

4. Download in het scherm Facturen de betreffende factuur om deze te bekijken.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 29/01/2021