Sådan gennemgår du dine månedlige fakturaer i myWallbox-appen.

Sådan gennemgår du månedlige fakturaer i myWallbox-appen

1. Introduktion

Wallbox vil altid gerne give sine kunder de bedste produkter, services og brugeroplevelse. Wallbox-appen og portalen myWallbox er en meget vigtig del af denne brugeroplevelse.

Wallbox’ mobilapp giver dig en problemfri ladeoplevelse. Super-administratoren, der inviterer dig til deres ladeinfrastruktur, foretager al den nødvendige konfiguration til automatisk månedlig fakturering gennem myWallbox-portalen. Wallbox hjælper begge parter med at administrere fakturering ved at indsamle de månedlige betalinger fra abonnenterne for deres opladninger og automatisk overføre betalingerne til super-administratorens konto mod et gebyr.

2.  Månedlige fakturaer

En bruger kan gennemgå de månedlige fakturaer for at få adgang til betalinger foretaget for opladere i deres gruppe. Brugeren kan downloade fakturaerne for den aktuelle og tidligere måneder fra myWallbox-appen.

1. Gå til Konfiguration af bruger i myWallbox-appen.

2. Vælg BETALINGSOPLYSNINGER.

3. I menuen BETALINGSOPLYSNINGER skal du vælge FAKTURAER.

4. Under Fakturaer skal du downloade den relevante faktura for at gennemgå den.