Hur granskar man sina månadsvisa fakturor på myWallbox-appen?

Granska månadsvisa fakturor på myWallbox-appen

1. Introduktion

Wallbox vill alltid tillhandahålla de bästa produkterna, tjänsterna och användarupplevelserna till sina kunder. En viktig del av användarupplevelsen är Wallbox-appen och myWallbox-portalen.

Wallbox ger dig en mobil app för en smidig laddningsupplevelse. Den superadministratör som bjuder in dig till sin laddningsinfrastruktur genomför all konfiguration som behövs för automatisk månadsvis fakturering genom myWallbox-portalen. Wallbox hjälper båda parterna att hantera faktureringen genom att samla in de månadsvisa betalningarna från abonnerande användare för deras laddningssessioner och överföra betalningarna automatiskt till superadministratörens konto i utbyte mot en avgift.

2.  Månadsvisa fakturor

En användare kan granska de månadsvisa fakturorna för att ha tillgång till betalningar som gjorts för laddare i sin grupp. Användaren kan ladda ner fakturorna för innevarande månad och tidigare månader från myWallbox-appen.

1. Gå till skärmen Användarkonfiguration i myWallbox-appen.

2. Välj alternativet BETALNINGSINFORMATION.

3. I menyn BETALNINGSINFORMATION väljer du alternativet FAKTUROR.

4. I skärmen Fakturor laddar du ner den relevanta fakturan för att granska den.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 29/01/2021