Hoe configureer ik een persoonlijke PIN-code voor een Commander/Commander 2?

Om beveiligde toegang tot de aan hen toegewezen Commander/Commander 2 lader(s) te garanderen, kunnen gebruikers een unieke viercijferige PIN (persoonlijk identificatienummer) instellen. Om deze functie te gebruiken, moet elke gebruiker zijn PIN instellen in de instellingen van de myWallbox app. Volg de onderstaande stappen om uw pincode aan te maken:

OPMERKING: deze functionaliteit is alleen compatibel met Commander en Commander 2.

1. Log in op je myWallbox account op de app.
  2. Tik op het profielpictogram > Persoonlijke info.
  3. Scroll naar beneden tot Commandant PIN.
  4. Voer een viercijferige pincode in en tik op “Opslaan”.
  5. Uw identificatie-PIN is nu geconfigureerd.
Updated on 01/02/2024