Hoe gezichtsherkenning voor Copper C instellen en gebruiken?

Je kunt je bij je Copper C/Copper S authenticeren met behulp van gezichtsherkenning. Met deze veilige authenticatiemethode kun je ook ongeoorloofd gebruik van je lader voorkomen.
Om deze functionaliteit mogelijk te maken moet je Copper C/Copper S een internetverbinding hebben.

1. Open de myWallbox-app.

2. Om er zeker van te zijn dat de onderstaande stappen goed verlopen, raden we aan te controleren of zowel je oplader als de myWallbox-app over de meest recente versie beschikken (je kunt de app-versie controleren in je Play Store of App Store, en de software-versie in de Uitgifte-informatie).
  3. Log in op de myWallbox-app door je gegevens in te vullen of registreer u als je nog geen account hebt.
[elementor-template id="1022"]
Updated on 03/11/2022