Sådan konfigurerer og bruger du ansigtsgenkendelse for Copper C

Du blive godkendt af din Copper C ved hjælp af ansigtsgenkendelse. Ved denne sikre godkendelsesmetode undgår man uautoriseret brug af din oplader.
For at aktivere denne funktionalitet skal din Copper C have internetadgang.

Med myWallbox-appen.

1. Åbn myWallbox-appen.
  2. For at nedenstående kan udføres korrekt skal du sørge for, at både din oplader og myWallbox-appen kører den nyeste tilgængelige version (se appversion i Play Store eller App Store og softwareversion i Release Notes).
  3. Log ind i myWallbox-appen ved at indtaste dine brugeroplysninger, eller  register, hvis du endnu ikke har en konto.
  4. Tryk på profile-ikonet.
  5. Tryk på blyantikonet. Du vil blive bedt om at tage et billede af dit ansigt. Når du har taget billedet, konfigureres ansigtsgenkendelses-id’et.

Oplåsning ved ansigtsgenkendelse er nu konfigureret.

Med myWallbox-portalen

1. Log ind på myWallbox-portalen.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Ved siden af panelet for ansigtsgenkendelse skal du klikke på “Rediger“.
  4. Upload en tydeligt portrætbillede af dit ansigt. Du skal vende i retning af kameraer på billedet.

Oplåsning ved ansigtsgenkendelse er nu konfigureret.

Brug af ansigtsgenkendelse i din Copper C/ Copper S

Når du har konfigureret Ansigtsgenkendelse, kan du bruge denne funktionalitet som en brugeridentifikationsmetode med din Copper C/Copper S:

1. Gå ind foran din oplader og flyt hånden i en vilkårlig retning tæt på håndbevægelsessensoren for at aktivere kameraet. Håndbevægelsessensoren sidder på den nederste del af opladeren og har et registreringsområde på ca. 10 cm:
  1. Kameraet tager et billede af dig forfra, og hvis du er godkendt bruger af opladeren, låses den op og er klar til opladning.