Hvordan konfigurere og bruke Ansiktsgjenkjenning for Copper C?

Du kan autentisere deg overfor din Copper C / Copper S ved hjelp av ansiktsgjenkjenning. Denne sikre autentiseringsmetoden gjør også at du unngår uautorisert bruk av laderen din.
For å aktivere denne funksjonaliteten må Copper C/Copper S ha Internett-tilkobling.

1. Åpne myWallbox-mobilappen.

2. For å sørge for at stegene nedenfor går greit: Forsikre deg om at både laderen din og myWallbox-appen kjører den nyeste versjonen tilgjengelig (du kan sjekke appversjonen i Play Store eller App Store og programvareversjonen i avsnittet Versjonsmerknad).
  3. Logg på myWallbox-appen/portalen ved å angi dine opplysninger, eller registrer deg dersom du ikke har en konto enda.
[elementor-template id="1022"]
Updated on 03/11/2022