Hur ställer jag in och använder ansiktsigenkänning för Copper C?

Du kan identifiera dig för din Copper C/Copper S med ansiktsigenkänning. Denna säkra autentiseringsmetod förhindrar även obehörig användning av din laddare.
För att aktivera denna funktion måste din Copper C/Copper S ha internetuppkoppling.

1. Öppna myWallbox-appen.

2. För att säkerställa att stegen nedan fungerar smidigt ska du se till att din laddare och myWallbox-appen har den senaste tillgängliga versionen (du kan kontrollera appversionen i Play Store eller App Store och programvaruversionen i avsnittet Versionsaviseringar).
  3. Logga in i myWallbox-appen eller portalen genom att fylla i dina inloggningsuppgifter eller registrera digom du ännu inte har ett konto.
[elementor-template id="1022"]
Updated on 03/11/2022