Indstilling af Pay Per Charge-afregning for at gøre oplader tilgængelige for myWallbox-brugere?

Du kan afregne anvendelse af dine Wallbox-opladere og administrere alle betalinger lavet af dine brugere via myWallbox-portalen. Du kan vælge mellem eller kombinere to afregningsløsninger: Pay per Month og Pay per Charge.

Hvad er Pay per Charge?
Pay per Charge er en afregningsindstilling, der kan konfigureres på myWallbox-portalen, og som gør det muligt for alle myWallbox-appbrugere at bruge dit ladested ved at scanne QR-koden på ladestedet. Afregning sker umiddelbart efter opladningen i henhold til din fastsatte takst.
Hvordan konfigurerer jeg Pay per Charge for mit ladested?
Du skal gøre følgende, når du har oprettet en myWallbox-konto og har tilføjet din oplader eller opladere til din konto:
1. Opret og tilknyt din Stripe-konto på myWallbox-portalen.
2. Opret Pay per Charge takst(er), og tildel dem til opladeren(e).
3. Generer en QR-kode, så brugere kan starte deres opladning.

Bemærk, at du skal være superadministrator for dit område for at kunne gøre dette.
Hvor meget koster denne funktion?
For hver session, der udføres og betales af dine brugere, opkræver Wallbox et gebyr på 5% af den samlede pris for opladningen, før du modtager betalingen via Stripe.

Eksempel: brugeren udfører en opladning for beløbet 5,00 €. Det samlede beløb, du modtager, er 5 – 0,25 (5% af 5) = 4,75 €.
Hvordan kan brugere finde mit ladested?
myWallbox-brugere kan nemt finde dit ladested ved hjælp af Electromaps. Følg disse trin i vores artikel for at tilføje dit ladested til Electromaps og gøre det tilgængeligt for brugere af elbiler.
Hvordan kan brugere anvende mit ladested?
Du kan læse denne artikel og få information om, hvordan brugere kan tilgå og bruge din(e) offentlige oplader(e), som er konfigureret med Pay Per Charge.

Du kan også generere en redigerbar PDF med instruktioner om brug af offentlige Wallbox-ladesteder og dele filen med brugeren.
Hvilke installationskrav er der for Pay per Charge?
Internetforbindelse
For en korrekt brug af din ladestruktur er det meget vigtigt at være klar over, at brugerne kun kan låse opladeren op, hvis både appen og opladeren har internetforbindelse
Bemærk, at dette systemkrav begrænser løsningen i forhold til visse installationsscenarier. Disse begrænsninger er imidlertid nødvendige for at sikre sikkerheden omkring godkendelser via myWallbox-clouden.

Elmåling
I nogle lande skal din oplader være udstyret med en elmåler for at sælge energi. Læs denne artikel for yderligere information om installation af denne enhed.
Updated on 09/12/2022