Var du hittar SN och UID för din laddare

Varje Wallbox har ett unikt serienummer (SN) och användarnamn (UID) som är associerade med laddaren. De är båda unika för laddaren, men SN identifierar laddaren och UID fungerar som ett lösenord.

Introduktion

Varje Wallbox har ett unikt serienummer (SN) och användarnamn (UID) som är associerade med laddaren. De är båda unika för laddaren, men SN identifierar laddaren och UID fungerar som ett lösenord.

Detta är användbar information att veta för att:

• Länka din myWallbox-profil till laddaren
  • Använda Wallbox-appen och/eller myWallbox-portalen osv.

Alla våra laddare tillåter denna funktion som en del av hanteringen av den laddningsupplevelse vi vill förse våra slutanvändare med.

Lokalisera SN och UID på förpackningen

När du har kartongen som laddaren levererades i finns det ett klistermärke med SN och UID på utsidan av kartongen. Ta en titt här först:

Lokalisera SN och UID på laddaren

Om du inte har kvar kartongen som laddaren levererades i kan du titta på själva laddaren.

Om du äger en Pulsar, Pulsar Plus, eller en Commander, finns samma klistermärke på den nedre vänstra sidan av laddaren.

Om du äger en Copper C, Copper S eller Copper SB, kan SN finnas laseretsat på undersidan av laddaren.

Om du fortfarande har problem med att hitta laddarens SN eller UID ber vi dig kontakta Wallbox serviceavdelning (service@wallbox.com) så hjälper vi dig.

Updated on 30/12/2019