1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Pulsar-familjen
  4. Pulsar
  5. Vanliga frågor
  6. Hur man skapar ett myWallbox-konto och loggar in från APP
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Pulsar-familjen
  4. Pulsar Plus
  5. Vanliga frågor
  6. Hur man skapar ett myWallbox-konto och loggar in från APP
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Copper-familjen
  4. Copper C
  5. Vanliga frågor
  6. Hur man skapar ett myWallbox-konto och loggar in från APP
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Copper-familjen
  4. Copper S
  5. Vanliga frågor
  6. Hur man skapar ett myWallbox-konto och loggar in från APP
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. myWallbox
  4. Vanliga frågor
  5. Hur man skapar ett myWallbox-konto och loggar in från APP
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Commander-familjen
  4. Commander
  5. Vanliga frågor
  6. Hur man skapar ett myWallbox-konto och loggar in från APP
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Copper-familjen
  4. Copper SB
  5. Vanliga frågor
  6. Hur man skapar ett myWallbox-konto och loggar in från APP
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Commander-familjen
  4. Commander 2
  5. Vanliga frågor
  6. Hur man skapar ett myWallbox-konto och loggar in från APP

Hur man skapar ett myWallbox-konto och loggar in från APP

Hur man skapar ett myWallbox-konto och loggar in

Om du redan är registrerad användare, använd din e-postadress och ditt lösenord för att logga in i appen.

För första användningstillfället behöver du ett konto för att få åtkomst till Wallbox-appen.

Klicka på knappen ”Registrera” och fyll i dina personuppgifter i registreringsformuläret.

• Ett popup-fönster visas på skärmen

• Ett mejl skickas till din inkorg för bekräftande av ditt konto.
  • Om du inte ser något mejl i inkorgen, kontrollera skräppostmappen.
  • Öppna mejlet och klicka på knappen ”Bekräfta” för att börja använda ditt konto.