Status-LED-er på Pulsar – dette betyr fargene

Den lysende LED-ringen er lett å gjenkjenne på fronten av din Pulsar. Nedenfor finner du de forskjellige fargene som kan vises på laderen din og hva de betyr:

• GRØNN (rulett-bevegelse) – Oppstartsmodus

Pulsar er startet opp og slår PÅ strømmen. Den grønne LED-en vil stanse denne bevegelsen og holde seg still når oppstartsprosessen er over.

• GRØNNKlarmodus

Din Pulsar er slått på og er klar for bruk. LED-en vil forbli grønn til du kobler til kjøretøyet eller slår av laderen.

• TURKISstandby-modus

Kjøretøyet er tilkoblet Pulsar og kommunikasjonen mellom dem er etablert. Mens du venter på å fullføre en handling eller starte ladeprosessen, forblir LED-enheten i denne posisjonen. TURKIS vises også når:

1. Kjøretøyet var under opplading og er nå fullt oppladet.
  2. Du har satt ladeprosessen på pause med myWallbox-appen.
  3. Kjøretøyet ditt venter på en krafttildeling (Power Boost-feilsignal).
  • TURKIS (blinkende)Klar for planlagt lading-modus

Kjøretøyet ditt er koblet til Pulsar, og LED-lyset på din Pulsar blinker turkis for å si i fra at den venter på at den planlagte ladeøkten skal begynne (finn ut mer om hvordan du planlegger en ladeøkt og fordelene ved dette i denne relaterte artikkelen: Slik setter du opp en planlagt ladeøkt med din Pulsar/Pulsar).

Merk at hvis du kobler til kjøretøyet mer enn 12 timer før tidsplanen, vil bilen starte ladingen automatisk.

• MØRKEBLÅ (sakte blinking)lademodus

LED-indikatoren viser et blinkende mørkeblått lys når tilkoblingen mellom laderen og kjøretøyet er etablert og ladingen er i gang.

• GUL låst-modus

Denne fargen vil vises på laderen din når du låste Pulsar gjennom myWallbox-appen eller på nettportalen.

Hvis mer enn én bruker er tilordnet laderen din, vil den bli låst automatisk etter noen få minutter dersom det ikke er noen brukeraktivitet hvis du har automatisk lås aktivert (som er standard). Du kan finne ut mer om låsesystemet til laderen fra denne artikkelen: Slik setter du opp beskyttelse med autolås.

Så snart laderen er låst opp, vil den vise den turkise fargen (klar-modus). Dersom laderen din venter på en lading, vil LED-systemet vise en blinkende turkis farge.

• RØDfeilmodus

Laderen er i feilmodus. Ikke prøv å lade i denne tilstanden. Problemet som er oppdaget kan stamme fra laderen din, fra det elektriske kjøretøyet eller fra kraftnettet. Kontakt Wallbox Service, slik at teamet vårt kan gi råd om beste mulige oppfølging.

• HVIT (rask rulett-bevegelse)fastvareoppdatering

Fastvaren til laderen blir oppdatert. Ikke utfør noen handling under denne prosess, ellers kan Pulsaren din bli skadet.

• LILLASynkronisering

Synkronisering med myWallbox-appen via Bluetooth.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 03/11/2022