Status-LED’er for Pulsar – Farvens betydning

LED-haloen er nem at genkende på din Pulsars forside. Find herunder de forskellige farver, din oplader kan vise, og find ud af, hvad de betyder:

• GRØN (roulettebevægelse) – Opstartstilstand

Din Pulsar er blevet tændt og starter op. Den grønne LED stopper den roterende bevægelse og står stille, når opstartsprocessen er fuldført.

• GRØNKlar-tilstand

Din Pulsar er tændt og klar til brug. LED’en forbliver grøn, indtil du tilslutter dit køretøj eller slukker din oplader.

• TURKISStandby-tilstand

Din bil er tilsluttet din Pulsar, og der er etableret kommunikation mellem dem. Mens du venter på at fuldføre en kommando og starte opladningen, forbliver LED’en i denne tilstand. Denne turkise LED-farve vises også, når:

1. Din bil har stået til opladning og er fuldt opladet;
  2. Du har sat opladningen på pause gennem myWallbox-appen;
  3. Din bil venter på strømtildeling (fejlsignal fra Power Boost).
  • TURKIS (blinkende)Planlagt opladning klar-tilstand

Din bil er tilsluttet din Pulsar, og LED’en på din Pulsar blinker turkis for at indikere, at den venter på, at den planlagte opladning starter (lær mere om, hvordan du planlægger en opladning og fordele herved i denne relaterede artikel: Sådan opretter du en planlagt opladning med din Pulsar).

Bemærk, at hvis du tilslutter bilen mere end 12 timer før den planlagte opladning, begynder bilen automatisk at oplade.

• MØRKEBLÅ (langsomt blinkende)Opladningstilstand

LED-indikatoren viser et blinkende mørkeblåt lys, når den sikre forbindelse mellem din lader og din bil er etableret, og opladningen er i gang.

• GULLåst tilstand

Denne farve vises på din oplader, når du har låst din Pulsar gennem myWallbox-appen eller onlineportalen.

Hvis der er mere end én bruger tildelt din oplader, låses den automatisk efter nogle få sekunder uden brugeraktivitet, hvis den automatiske lås er aktiveret (hvilket som standard er tilfældet). Du kan lære mere om din opladers låsesystem i denne artikel: Sådan indstiller du beskyttelse via autolås.

Så snart laderen er låst op, lyser den turkis (klar-tilstand). Hvis din lader afventer en planlagt opladning, blinker LED’en turkis.

• RØDFejltilstand

Din lader er i fejltilstand. Forsøg ikke at lade i denne tilstand. Det registrerede problem kan stamme fra din lader, din elbil eller elforsyningsnettet. Kontakt Wallbox Serviceså vores team kan hjælpe dig med at finde den rette opfølgningsprocedure.

• HVID (hurtigt roulettehjul)Firmware-opdatering

Din laders firmware opdateres. Du må ikke udføre nogen handlinger under denne proces, da det kan skade din Pulsar.

• LILLASynkroniserer

Synkroniserer med myWallbox-appen ved hjælp af Bluetooth.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 03/11/2022