Vrijgave van 11-mei-2023

Nieuwe verbeteringen en fixes zijn nu beschikbaar door te updaten naar de laatste softwareversie van je Wallbox-lader. Ontdek wat er nu nieuw is!

Pulsar Max

• Er zijn nieuwe prestatieverbeteringen toegepast om de uptime te verhogen via geheugenbeheerwijzigingen .
  • We hebben compatibiliteit toegevoegd met OCPP Reserveringen, OCPP Samengestelde Schema’s en een oplossing voor een probleem waarbij de verbinding met OCPP backends werd verbroken en een lader opnieuw moest worden opgestart om opnieuw verbinding te maken.
  • We hebben een bug verholpen die alleen van invloed was op laders in versie 5.15.7, waardoor het offline updateproces van laders werd gedeactiveerd.
    Als je problemen ondervindt bij het bijwerken van je lader, kun je Pulsar Max aansluiten op een Wi-Fi-netwerk en online bijwerken vanuit de Wallbox app, of de softwareversie in de fabriek resetten en offline bijwerken vanuit de Wallbox app zoals gebruikelijk.
  • We hebben wat kleine problemen opgelost.

Laatste softwareversie

Pulsar Max
5.17.44

Je kunt je lader zowel via de Wallbox app als via het portaal bijwerken. Lees hoe je dat doet in onze gedetailleerde stap-voor-stap artikelen: