Utgivelse 11. mai 2023

Nye forbedringer og rettelser er nå tilgjengelige ved å oppdatere til den nyeste programvareversjonen av Wallbox-laderen. Finn ut hva som skjer nå!

Pulsar Max

• Nye ytelsesforbedringer for å øke oppetiden ved hjelp av endringer i minnestyringen er tatt i bruk.
  • Vi har lagt til kompatibilitet med OCPP Reservations, OCPP Composite Schedules og en løsning på et problem som forårsaket frakobling fra OCPP-backends og krevde omstart av laderen for å koble til igjen.
  • Vi har rettet en feil som bare påvirket ladere i versjon 5.15.7, og som deaktiverte oppdateringsprosessen for ladere i frakoblet modus.
    Hvis du opplever problemer med å oppdatere laderen, kan du enten koble Pulsar Max til et Wi-Fi-nettverk og oppdater den online fra Wallbox, eller tilbakestill programvareversjonen og oppdater den offline fra Wallbox som vanlig.
  • Vi har løst noen mindre problemer.

Siste programvareversjon

Pulsar Max
5.17.44

Du kan oppdatere laderen både fra Wallbox og portalen, se hvordan i våre detaljerte trinnvise artikler: