Release van 17 mei 2021

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Deze nieuwe versie biedt verbeteringen in het myWallbox-portal en de myWallbox-app.

Hieronder kun je de nieuwste softwareversies van alle laders en de myWallbox-app (iOS en Android) zien.
Om de juiste functionaliteit te garanderen, moet je ze altijd actueel houden.

myWallbox-portal

• Voor superadmins. In Betalingen en bestellingen hebben we aan de tabel een nieuwe kolom toegevoegd: Tariefsoort. Bij elke bestelling kun je nu zien welk tarief er werd toegepast.
  • Je kunt nu contact opnemen met ons ondersteuningsteam of naar de Wallbox Academy gaan door te klikken op het vraagteken in de rechter bovenhoek. We hebben dit verplaatst vanuit het zijmenu, zodat je ze gemakkelijk vanuit elke sectie kunt openen.
  • Wil je in een andere Wallbox-ruimte werken? Klik dan op de naam van de ruimte in de rechterbovenhoek en selecteer daar een andere ruimte. Deze optie kon je voorheen vinden in het zijmenu.

myWallbox-app

• De Help en ondersteuning-sectie heeft nu een speciaal nummer voor Ierland. Bel ons gerust op!
  • We hebben het meldingspictogram van de app verfijnd en ook een paar bugs verholpen.

Laders

Commander

Commander 2

Copper C

Copper S

Copper SB

Pulsar Plus