Utgåva den 17 maj 2021

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Den här nya versionen ger förbättringar i myWallbox-portalen och myWallbox-appen.

Nedan finns de senaste programvaruversionerna för alla laddare och myWallbox-appen (iOS och Android).
De bör alltid hållas uppdaterade för att korrekt funktion ska kunna garanteras.

myWallbox-portal

För superadministratörer. I Betalorder > har vi lagt till en ny kolumn till tabellen: Avgiftstyp. För varje order kan du se vilken typ av avgift som tillämpas.
Du kan nu kontakta vårt Supportteam eller besöka Wallbox Academy genom att klicka på frågetecknet överst till höger. Vi har flyttat detta från sidomenyn så att du kan få åtkomst till dem enkelt från valfritt avsnitt.
För att ändra Wallbox-utrymmet du arbetar i, klicka på områdesnamnet till höger och välj en annan plats. Tidigare var det här alternativet i sidomenyn.

myWallbox-app

• Hjälp & Support-avsnittet har nu ett nummer till Irland. Ring oss!
  • Vi har uppgraderat appaviseringsikonen och även korrigerat några buggar.

Laddare

Commander

Commander 2

Copper C

Pulsar Plus

Pulsar