Udgivelse fra 17. maj 2021

• MyWallbox

illustration_releaseNotes

Denne nye udgivelse tilbyder forbedringer af myWallbox-portalen og myWallbox-appen.

Nedenfor kan du se de seneste softwareversioner for alle opladere og myWallbox-appen (iOS og Android).
For at sikre at de fungerer korrekt, bedes du altid sørge for at de er opdaterede.

myWallbox-portal

• Til superadministratorer. I betalinger > Bestillinger vi tilføjede en ny kolonne til tabellen: Satstype. For hver bestilling kan du se, hvilken satstype, der blev anvendt.
  • Du kan nu kontakte vores supportteam eller besøge Wallbox Academy ved at klikke på spørgsmålstegnet i øverste højre hjørne. Vi har flyttet den fra sidemenuen, så du nemt kan tilgå dem fra alle de sektioner, du befinder dig i.
  • For at ændre den Wallbox space, du arbejder i, skal du klikke på space-navnet i øverste højre hjørne og vælge et andet space – før var denne mulighed i sidemenuen.

myWallbox-app

• Hjælp & Support-sektionen har nu et dedikeret nummer til Irland. Ring til os!
  • Vi har poleret ikonet for appnotifikationer og løst et par softwarefejl.

Opladere

Commander

Commander 2

Copper C

Copper S

Copper SB

Pulsar Plus