Release van 15 juli 2020

Toepasbaar op

• Commander 2
  • MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Overzicht

Deze nieuwe versie biedt verbeteringen in het MyWallbox-portal, Commander 2 en Copper C/S-laders en de Wallbox-app.

Aan het einde van deze release-opmerking vindt je de nieuwste softwareversies van alle laders en de Wallbox-app (iOS en Android). Om de juiste functionaliteit te garanderen, moet je ze altijd actueel houden.

MyWallbox Portal

• In de sectie Laders, vind je de informatie van elke lader in aparte tabbladen, die je kunt uitvouwen en samenvouwen terwijl je ze bekijkt. Hierdoor kun je de informatie op een duidelijkere manier zien.
  • Tot voor kort kon je een enkele rol toewijzen aan een hele groep gebruikers. Nu kun je voor elke gebruiker binnen een groep onafhankelijk een specifieke rol toewijzen. Dit biedt je de mogelijkheid om groepen te hebben die gebruikers met verschillende rollen bevatten. Alleen Superadmins kunnen rollen toewijzen en groepen beheren.
  • Een pad in de linkerbovenhoek van elke sectie toont je nu precies waar in het portaal je je bevindt. Je kunt op een van de namen van de sectie klikken in het pad van het breadcrumpad om naar die sectie te navigeren.

Wallbox App

• Prestatieverbeteringen, om je een snellere en betere ervaring te bieden.

Commander 2 & Copper C/S

• Prestatieverbeteringen

Laatst aanbevolen softwareversie: Lader

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar plusPulsar

Laatst aanbevolen versie: APP

Android: 2020.07.21
IOS: 2020.07.15