Utgivelse 15. juli 2020

• Commander 2
  • MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Oversikt

Denne nye utgaven gir forbedringer i MyWallbox-portalen, Commander 2- og Copper C/S-ladere og Wallbox-appen.

På slutten av denne versjonsmerknaden finner du de nyeste programvareversjonene av alle ladere og Wallbox-appen (iOS og Android). For å sikre god funksjonalitet, bør du alltid holde dem oppdatert.

MyWallbox Portal

• I Laderefinner du informasjon om hver enkelt lader i separate faner, som du kan utvide og skjule når du ser dem. Dette gjør at du kan se informasjonen på en tydeligere måte.
  • Inntil nylig kunne du tilordne en enkelt rolle til en hel gruppe brukere. Nå kan du tilordne en bestemt rolle for hver bruker i en gruppe uavhengig – dette gir deg muligheten til å ha grupper som inneholder brukere med ulike roller. Vær oppmerksom på at bare en superadmin kan tildele roller og administrere grupper. Vær oppmerksom på at bare en superadmin kan tildele roller og administrere grupper.
  • En sti øverst til venstre i hver seksjon viser deg akkurat hvor du befinner deg i portalen. Du kan klikke på et av seksjonene i stien for å bla gjennom stien for å navigere til den delen.

Wallbox App

• Ytelsesforbedringer, for å gi deg raskere og bedre opplevelse.

Commander 2 & Copper C/S

• Ytelsesforbedringer.

Siste anbefalte programvareversjon: Lader

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar plusPulsar

Siste anbefalte versjon: APP

Android: 2020.07.21
IOS: 2020.07.15