Utgivning den 15 juli 2020

• Commander 2
  • MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Översikt

Den här nya versionen ger förbättringar på MyWallbox-portalen, Commander 2 och C/S-kopparladdare samt Wallbox-appen.

I slutet av den här releasen hittar du de senaste programvaruversionerna för alla laddare och Wallbox-appen (iOS och Android). De bör alltid hållas uppdaterade för att korrekt funktion ska kunna garanteras.

MyWallbox-portalen

• I avsnittet Laddarehittar du varje laddares information i separata flikar, som du kan expandera och komprimera när du visar dem. Detta gör att du kan se informationen på ett tydligare sätt.
  • Fram tills nyligen, kunde du tilldela en enda roll för en hel grupp användare. Nu kan du tilldela varje användare en specifik roll inom en grupp. Detta ger dig möjlighet att ha grupper som innehåller användare med olika roller. Observera att endast Superadministratörer kan tilldela roller och hantera grupper.
  • En länkstig längst upp till vänster i varje sektion visar nu exakt var du befinner dig i portalen. Du kan klicka på något av avsnittsnamnen i länkstigen för att navigera till det avsnittet.

Wallbox-appen

• Prestandaförbättringar för att ge dig en snabbare och bättre upplevelse.

Commander 2 & Copper C/S

• Prestandaförbättringar.

Senaste rekommenderade programvaruversion: Laddare

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar plusPulsar

Senaste rekommenderade version: APP

Android: 2020.07.21
IOS: 2020.07.15