Overzicht Onyx Pedestal accessoires

Onyx pedestal

Accessoire overzicht

De Onyx maakt een mono- of dubbele installatie van je Wallbox-oplader mogelijk.

Het Onyx-voetstuk combineert materiaal, technologie en kunst. Staal en hoogwaardig prestatieglas komen samen in de meest geavanceerde oplaadoplossing op de markt op dit moment. Met zijn verschillende combinaties biedt het voetstuk unieke en flexibele oplossingen voor een probleemloze installatie van de Wallbox-opladers.

Het voetstuk wordt gebruikt als steunaccessoire voor de installatie van:

• Wallbox Copper SB
  • Wallbox Commander 2